lørdag den 29. september 2012

Hvid mudcake

Hvid mudcake

Ingredienser:
  • 250 g. smør
  • 440 g. (rør)sukker
  • 200 g. hvid chokolade
  • 2,5 dl. mælk
  • 2 store æg
  • 1-2 tsk. fintrevet citronskal
  • kornene af 1 stang vanilie
  • 300 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde:

Hak chokoladen

Smelt smør, sukker og chokoladen sammen med mælken. Afkøles i ca. 15 min.

Pisk æg, citronskal og vaniliekorn i mælkeblandingen. Sigt mel og bagepulver i mens der samtidig piskes.

Bages ved 160 grader i 1,5-2 timer. (muffins bages i 18-22 min.)

Lad kagen afkøle helt på bagerist før den flækkes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar